Днес от 18:45 часа на стадион "Българска армия" тимът на ЦСКА ще се бори за поредната си победа. Този път момчетата на Христо Янев ще играят в 1/16-финален двубой за Купата на България срещу Нефтохимик Бургас.

След като преодоляха пресявките в междуобластните квалификации сега "армейците" застават на пътя на втородивизионния бургаски тим, който се очаква да е сериозно препятствие по пътя на столичани към следващия кръг.

Нефтохимик ще разчита на всичките си налични футболисти, а под рамката на вратата ще е Йордан Господинов, който има богат опит по терените в България. В защита се очаква наставникът на гостите Атанас Атанасов да заложи на Гочев, Жеков, Трифонов и Андонов. Пред тях ще действат Симеон Мечев и Вълчан Чанев, а отпред ще са Любенов, Дрянов, Борисов и Неделчев.

Христо Янев вероятно ще заложи на най-добрите си футболисти в момента. Очакванията са сред титулярите да се върнат Борис Галчев и Преслав Йорданов, които пропуснаха двубоя със София 2010 от 7-ия кръг на Югозападната В група.

ЦСКА спечели финала в междуобластната квалификация

В халфовата линия ще се подвизават Галчев, Аясс и Йорданов, защитната четворка ще е съставена от Динчев, Бранеков, Чорбаджийски и Кикарин. По крилата опциите пред Янев са няколко и то по дясната зона - Божилов, Узунов, Николай Цветков, а отляво ще е Головодов.

Атаката ще е водена от Преслав Йорданов.

Съдия на срещата ще е пловдивчанинът Боян Славков, а срещата ще може да проследите по Diema Sport 2,  Gong Play, Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио.