Редиците на Ливърпул оредяха още повече преди мача с Лудогорец от Шампионската лига другата седмица. Още двама играчи отпаднаха от сметките на мениджъра Брендън Роджърс за първия мач на мърсисайдци в турнира от пет години насам. 

След травмите на Даниел Стъридж и Джордан Хендерсън, сега в лазарета влязоха още халфът Джо Алън и новото попълнение Емре Джан. По-тежко е положението на привлечения от Байер Леверкузен футболист. 

Джан няма да играе в следващите между четири и шест седмици. Той има травма в глезена и в следващите дни ще мине допълнителни медицински прегледи, за да се разбере колко точно всъщност ще е извън игра. 

Алън е с по-лека контузия. Той има леки болежки в коляното и със сигурност няма да играе в мача с Астън Вила през уикенда. Има възможност да се появи срещу Лудогорец, но е по-вероятно Роджърс да не го рискува. 

Северноирландецът потвърди още и за контузията на Стъридж. Нападателят ще се възстановява в следващите три седмици и ще е на линия едва преди прекъсването за националните отбори през октомври.