Сърбинът Неманя Милисавлевич, играч на ЦСКА и бивш на Лудогорец, определи шансовете на Партизан срещу българския шампион като по-големи в сравнение с изминалата година.

Тимът от Разград излиза в сряда срещу сръбския клуб в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 21.00 часа и ще бъде предаван на живо с картина в Gong.bg и по Диема.

„Следя внимателно това, което се пише в сръбските и българските медии и съм убеден, че през тази година Партизан има много по-добри шансове да преодолеят Лудогорец“, заяви защитникът пред местното издание „Спорт“.

„Отборът от Разград имаше лош старт на сезона, бледо сравнение с изминалата година. Те загубиха от дебютанти в българския шампионат, а след това измъкнаха реми от Дюделанж, а след това отново равенство във Варна срещу Черно море. Те имат проблеми и е ясно като бял ден“, допълни Неманя Милисавлевич.

„С оглед на инвестициите, направени в Лудогорец, ако не продължат напред, това ще бъде равносилно на бедствие. За тях участието в Европа е много важно, с оглед на инвестициите“, казва още бранителят.

„Лудогорец има големи индивидуалности, но когато играят под напрежение в мачовете, които не започват добре за тях, стават уязвими. Според мен Партизан има по-големи шансове“, уточни футболистът на ЦСКА.