Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че за всички в отбора ще бъде огромно удоволствие утре вечер да се изправят срещу Арсенал в мач от Висшата лига. Българският шампион гостува на „Емиратс“ от 21,45 часа в сряда, с което ще завърши първия цикъл мачове от група А.

Дотук именно „топчиите“ оглавяват подреждането с 4 точки, колкото има и вторият Пари Сен Жермен след първите 2 срещи. Разградчани са трети с 1 точка, а Базел със същия актив остава последен.

„Приятно е когато голям специалист признава класата на нашия отбор. Ние обаче се изправяме срещу изключително стойностен отбор", каза българският национал.

"Притеснения нямам. Има голямо вълнение. Ще играем срещу силен отбор на страхотен стадион. Всеки футболист мечтае за такива мигове. Арсенал е един от отборите, които играят най-силен футбол в Европа. Това е отбор, който може да играе своя стил и срещу Барселона - много движение и пасове.

"Нашият стил наподобява техния, но мащабите са различни. Удоволствие за нас е да се изправям срещу тях."

"Отбори като Арсенал имат малко слаби страни, но ги имат. Старши треньорът ни е запознал детайлно с техния отбор. Мисля, че със себераздаване, повече концентрация и малко късмет имаме всички шансове да се представим достойно“, заключи Дяков.


Веско Вълчев - специален пратеник на Дарик радио в Лондон