Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за предстоящия мач с Арсенал в Шампионската лига. Той иска да види от момчетата си представяне по същия начин, по който го сториха и в битката с ПСЖ в края на миналия месец. 

"Не е лошо да повторим мача с ПСЖ като игра и като поведение на терена. Нашият отбор е отбор от шест години, вече е с две участия в Шампионска лига. Преди две години играхме с Ливърпул, който беше добър мач за нас и който загубихме в продълженията", заяви Дерменджиев.

Той коментира и думите на колегата си Арсен Венгер, който се изказа ласкаво за българския първенец. Думите му се базираха на впечатленията от мача именно с Пари Сен Жермен. 

"Арсенал е един изключително добър отбор. Страшно много уважавам Арсен Венгер, който е постигнал всичко с този клуб. Ние ще излезем и ще се опитаме да направим това, което и в другите мачове."

"Ласкаят ме думите на Арсен Венгер от днес. Това е голяма чест за нас. Той е видял как играаем и иска да мотивира неговите футболисти за мача с нас", сподели още треньорът на разградчани и коментира представянето на бразилските си звезди. 

"За нас всички футболисти са ценни - както бразилците, така и останалите момчета. Нашите бразилски футболисти са много уважавани в България", завърши наставникът на Лудогорец.