Юношите на Пирин Благоевград до 19 години загубиха с 0:2 от връстниците си от ЦСКА-София  в среща от поредния девети  кръг на елитната група. Срещата на клубната база ще се запомни с рядко красивите голове, които вкараха гостите.

Те паднаха в края на първата част след едно равностойно първо полувреме. Най-напред в 39-тата минута след центриране от ъглов удар Тонислав Йорданов от 5-6 метра от воле заби топката под напречната греда, след като бе изпуснат от бранителите на Пирин.

Само четири минути по-късно родения в Сандански Иван Митрев,пак след центриране отляво със странична ножица вкара и втори гол. Още в началото на второто полувреме "орлетата" останаха и с човек по-малко след като Викторио Везаров получи втори жълт картон от рефера Ивайло Ненков.

След това на практика мачът се доиграваше, като ще се запомни само  още един удар на Йорданов в гредата за гостите от София.

На всичко отгоре домакините бяха и без контузения си голмайстор Петър Христов. От началото на сезона момчетата на треньора Емил Русанов имат 4 победи и 5 загуби. Сред зрителите на базата в село Рилци бяха и двамата директори на Пирин Венко Попов и Ивайло Андонов.