Старши треньорът на Партизан Душко Вуйошевич прие радушно извиненията на Левски за инцидентите в зала "Универсиада". Наставникът успокои ситуацията, след боя между феновете, призовавайки да не се правят трагедии. "Не се случва за първи път в Адриатическата лига," категоричен бе Дуле.

"Всички знаем, че Левски има много проблеми, след случилото се със собственика на клуба. Това няма как да не се отрази, а сега имат и много контузии. Играят без титулярния си гард, контузен е и националът Захариев.

Въпреки всички проблеми, те продължават да са много мотивирани, това е ясно.

Наистина, може би като нов клуб в Адриатическата лига, сега им трябва повече време, за да свикнат с организацията. Знаем добре какво става, когато футболните агитки се намесват. Но не е трагедия. Само добри думи мога да кажа за целия отбор на Левски, играчи и всички веднага се намесиха и се опитаха да предотвратят всичко," каза Вуйошевич.

"Що се отнася до мача, календарът ни е много труден, и според мен това е основната причина да заемаме толкова задна позиция в класирането," добави той.
"Надявам се, че Левски ще съумее да излезе от тази ситуация. Това не се случва за първи път. Дано да няма някакви драстични наказания за тях," завърши Душко Вуйошевич.