Мис България Нанси Карабойчева посрещна националния ни тим по волейбол на летище София при прибирането на състава от Европейското първенство. Нанси очакваше с нетърпение най-вече половинката си Добромир Димитров, който бе част от представителния ни тим на шампионата в Полша и Дания.

Мис България посрещна волейболистите на летище София

източник: LAP.bg

„Моят приятел се прибира и сега го очаквам, за да го подкрепя. Момчетата се представиха отново супер достойно и вярвам, че българите тук ще ги аплодират за страхотното им представяне. За огромно мое съжаление не съм гледала нито секунда от мачовете, защото времето, в което можех да ползвам интернет не съвпадаше с мачовете, но после четях всичко около срещите. Ще му кажа, че много ми липсва и много го обичам. Доста време бяхме разделени. За три месеца съм го видяла за два-три дни ”, сподели пред Гонг Нанси Карабойчева, която току що се завърна от участието си на конкурса Мис Свят, където не успя да попадне в Топ 20.

„Победителката е страхотна. Момичетата в първата тройка напълно заслужиха да са там. За моето представяне какво да кажа- до последния ден имах достатъчно време, за да съм в Топ 20, но после станаха някакви неразбории и съм леко разочарована. Не знам какво се случи, но съм най-щастливият човек на света, защото много ме подкрепяха всички тук от България. Много съм щастлива и благодарна на хората, че ме подкрепиха”, коментира още най-красивата българка за 2013-а година, а по повод очакваната сватба между чаровната двойка, Нанси обясни:

„Ами това беше просто шега. Ще дойде и този момент, надявам се, живот и здраве, но той знае, че тогава се шегувах.”

Мис България посрещна волейболистите на летище София

източник: LAP.bg