Селекционерът на женския национален отбор по волейбол - Лоренцо Мичели коментира загубата от Канада с 1:3 гейма и отпадането на България от Световното първенство по волейбол в Нидерландия и Полша.

"Опитахме се да намерим правилната шестица на игрището. Нямахме необходимата нагласа и загубихме заради технически грешки. Опитахме в последния гейм да направим промени. Не успяхме да намерим правилната химия. Знам какво трябва да направя. Ще обсъдим какви са целите и проектите пред този отбор. Моето желание е да продължа с тима. Искам да се извиня на всички за лошите резултати. През лятото видяхме, че можем да победим Канада, а сега реалността е друга", заяви Мичели.

"Трябва да си научим уроците. Лятото беше много добро, с доста млади състезателки. Заслужихме си загубата срещу Канада днес. Всеки един на полето се опита да направи максималното, но никой не искаше да завършим участието на Световното първенство по този начин. Имаше твърде много емоции още в първия мач срещу Германия, но сега трябва да приемем станалото", завърши селекционерът.