Мис Национален отбор Волейбол Ваня Запрянова подкрепя българския тим на Световното първенство в Полша редом с родните фенове.

“Чувствам се късметлийка, че имам честта да бъда до националите на Световно първенство. Мачовете с най-добрите по волейбол в света ще са трудни, но аз вярвам че момчетата ще се справят. Играят много силно и също така имат добър и мотивиран треньор като Пламен Константинов.”, сподели Ваня Запрянова от Полша.

- Българските фенове ме приеха добре. Поляците са много мили на свой терен. Отношението им няма нищо общо с проявите им в България. Помните скандалите след финалите на Световна лига през 2012-а година“, разкри още Ваня и добави:

“Аз пристигнах в Полша заедно с Българския национален волейболен фенклуб и съм много щастлива от това. Много е забавно с тях. Аз постоянно им правя разни номера за забавление и меко казано си изкарваме страхотно. Иска ми се повече хора да се присъединят към феновете на волейбола. Преживяването да подкрепяш националния отбор в чужбина е невероятно.”