Сватба или поне годеж може да очакват зрителите на TV7 на градиозния финал на най-красивото шоу „Мис България 2013” тази вечер. В последния лайф за сезона, в петък вечер момичетата получиха неочаквана изненада – видео обръщения от родителите и приятелите си. Много сълзи от радост и носталгия, силни емоции и любов завладяха Двореца в последната нощ на момичетата в луксозния им дом.

Едно обръщение обаче беше по-различно. Волейболният национал Добри Димитров се обърна към дългогодишната си приятелка Нанси и й се обясни в силна любов в национален ефир. Русокосата красавица, претендентка за короната на „Мис България 2013”, прие изключително емоционално посланието на гаджето си и му заяви на живо в ефир, че е време за годеж пред цяла България. Тази вечер на грандиозната церемония по коронясването на следващата Мис България Добри ще дойде, за да подкрепи любимата си. А дали не е подготвил и изненада за нея?

Нанси и Добри обаче ще трябва да изчакат със сватбата, защото ако блондинката от село Юнаците се окичи с короната на победителката ще трябва да остане госпожица поне още година и да поеме отговорностите на титлата. Годежният пръстен обаче би бил идеален аксесоар за една красива Мис България.