Женският национален отбор по волейбол на България, който е на подготовка в Бразилия се премести от град Масейо в Рио де Жанейро. 

Родните представителки бяха настанени в олимпийския център за подготовка на бразилците, като обстановката много им допадна.

"Страхотно място. Много ни харесват условията", заяви за официалния сайт на БФВ volleyball.bg селекционерът Драган Нешич.
 
Междувременно отборите на Германия и Холандия, които ще участват в четиристранния приятелски турнир в Рио Де Жанейро (28-30 август) също пристигнаха, като вече всички участници са на място. 

За по-пълно оползотворяване на престоя на бразилска земя нашите договориха нови три контроли преди участието им в международната надпревара.
 
Днес 23 август (неделя) България ще се изправи срещу отбора на Германия, на 24 август (понеделник) ще срещне Холандия, а на 25 (вторник) ще играе с тима на Бразилия до 20 години.

"Този мач срещу 20-годишните на Бразилия, освен като контрола ще ни е от полза и за нашите волейболистки до 20-години, тъй като ще имаме видео преди Световното първенство в Пуерто Рико", допълни Драган Нешич.