Волейболистите от мъжкия национален отбор бяха „под обсада” за повече от час след втората си победа над Аржентина в Световната лига. Вторият пореден успех до такава степен въодушеви зрителите в зала „Конгреса” на Двореца на културата и спорта във Варна, че те буквално „окупираха” високите момчета и не ги оставиха да напуснат.

Всеки един от 12-те избраници на Мартин Стоев, както и Евгени Иванов – Пушката, стояха в залата повече от 60 минути след последната си точка, за да раздават автографи и да се снимат с феновете си.

Особен интерес имаше и към дебютанта с националната фланелка Владислав Александров, който е възпитаник и играч на Черно море. Варненецът бе изненадан от признанието на привържениците, и не отказа на никого снимка или подпис.

Най-сериозен бе напливът на фенове от женски пол, като две девойки дори пострадаха в опитите си да достигнат някой от своите любимци, като паднаха и ожулиха колене и длани в името на отбора.

За автографи бе спирана и председателката на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева, която изгледа срещата между България и Аржентина заедно с Президента на Република България Георги Първанов.