Мъжкият ни национален отбор по волейбол продължи с благотворителните си акции, като дари по 2500 лв на болницата във Велико Търново и Военномедицинската академия.

Играчите ни благодарят за съдействието и вниманието, което са оказали специалистите към статистика ни Иван Контрарио. Италианецът преживя тежка автомобилна катастрофа, получи осем фрактури, бе в шоково състояние, имаше срив на кръвоносната система. Контрарио се стабилизира във Великотърновската болница и Военномедицинска академия, след което бе транспортиран в Италия. На Апенините са го оперирали още веднъж, като са оправили 3 от 4-те му фрактури.

Капитанът на тима ни Пламен Константинов връчи двете дарения и заедно със селекционера Мартин Стоев дадоха и почетни плакети на доц. д-р Асен Попов (ВМА), д-р Даниел Илиев (изп.директор на болницата във Велико Търново) и доц. Красимир Гигов.

Плакет получи и д-р Ваньо Шарков – зам.председател на парламентарната комисия за младежта и спорта, който благодари и сподели: „Време е да помогнем и за зала!”.