Националният селекционер на мъжкия ни волейболен отбор Радостин Стойчев обяви, че целта е отборът да навлезе във форма в края на август и началото на септември.

„Това е едно изключително преживяване за нас днес. Да можем да работим в такова съоръжение, което е от европейска класа и е много добро. Ние сме разделени на две групи”, коментира националният селекционер.

„Всички се върнаха в добро здраве. Надявам се всичко да протече нормално. Всички казаха, че са добре възстановени. Някои имат неотшумели контузии, за които сега ще поработят, но всички се върнаха в добро състояние”, добави Стойчев.

„Мачът със Сърбия ще го направим благодарение на факта, че трябва да открием това прекрасно съоръжение. Но той е неудобен, с оглед нашия етап от подготовката. В този момент трябва да ги натоварим повече играчите и не мога да мисля за мача със Сърбия”, сподели специалистът.

„Трябва да подготвя отбора за по-напред и да излекуваме и възстановим някои състезатели. Не мога да искам от играчите да бъдат във форма. Нашата форма ще дойде към края на август и началото на септември, за да бъдем добре подготвени за началото на европейското”, каза още Радостин Стойчев.