„Това, че спечелихме още от любовта и признанието на хората, е най-голямата награда, която получаваме!“, сподели само пред Гонг центърът на волейболния ни тим Николай Николов. Националът се опита да се откъсне от барикадата на феновете на летище София, но Гонг успя да говори с него.

„Много съм щастлив за това посрещане защото виждаме каква подкрепа ни оказват хората. Надявам се да сме ги зарадвали въпреки че не успяхме да вземем медал, а това на нас със сигурност ще ни тежи доста“, не скри Ники преди да прегърне най-близките си хора.

Изключително емоционалният на полето център обаче не скри, че все още не зная в кой клуб ще продължи кариерата си, а за последно бе в Италия. „Все още нямам представа къде ще играя през клубния сезон! За сега пред мен е само почивка“, поясни Николов.

„Можехме да вземем медал в Лондон! Със сигурност сега още повече искаме да бъдем в Рио и да успеем там! Една Олимпиада свърши, сега гледаме напред, дано да успеем да направим нещо и на предходните преди Рио форуми“, каза още пред Гонг центърът и продължи: „За нищо не съжалявам през това лято с националния ни отбор. След като изкарах една доста тежка пред година и ляти, сега съм щастлив и доволен, че успях да играя за националния ни отбор. Щастлив съм, че успях да изживея такава емоция с момчетата на тази Олимпиада, а това е нещо неописуемо!“.