Бившата националка и сегашен помощник-треньор в щаба на Иван Сеферинов - Антонина Зетова, изрази задоволството си от резултатите на волейболистките на България в първия турнир от световното Гран При в Аржентина, в който българките записаха три победи и спечелиха надпреварата.

"Едно голямо браво на момичетата за концентрираната и мобилизирана игра при тези екстремни условия, които имахме тук в Аржентина с тези пътувания и зали. Като начало за отбора в този състав представянето е много добро - както на младите, така и на Ева Янева, Мария Филипова и Емилия Николова, които с опита си дават спойката в тима."

"Преди този турнир реално не знаехме какво да очакваме, защото имаме много контузени волейболистки, но пък така други момичета имат шанс за изява. Когато бием е хубаво, защото дава самоувереност, а и удовлетворение от работата ни в последния месец. Имаме обаче още много мачове със силни съперници и трябва да се готвим по-здраво."

"След победата над Аржентина в отбора няма еуфория и това е добре, защото силните трябва да приемат победите без прекалена радост, а загубите с нужното внимание. Тези три победи ни дават повече реална представа над какво да работим."

"Те са и добър показател какво сме свършили, но и какво имаме да подобряваме като работа. За нас като щаб този успех ни дава енергия", каза Зетова за сайта на БФВолейбол.