Волейболният национал Тодор Скримов е под въпрос за мачовете от Световната лига със САЩ заради инфекция. Волейболистът беше откаран в болница за преглед, а утре ще стане ясно, дали той ще може да играе.

Скримов получи неразположение и висока температура и му бяха предписани антибиотици, съобщава ТВ7.

Той ще остане под медицинско наблюдение, а утре д-р Динко Захариев трябва да реши дали той ще може да играе или ще бъде изваден от състезателния лист.

Без Скримов националите ни направиха тренировка в 5-хилядната зала "Конвеншън сентър", където ще се играят и мачовете. В поовехтялото съоръжение направи впечатление слабото осветление. Това обаче не е в състояние да помрачи доброто настроение в отбора.

Водачът на тима Любо Ганев се опита да вдигне тонуса с обещанието за премия при две победи срещу американците. Гигантът обеща, че при такова развитие на нещата ще заведе отбора в Лас Вегас на негови разноски.

При успех срещу американците, пътуването може да се осъществи в последния почивен ден преди полета за Бразилия – неделя.

Веднага след вечерната тренировка националите участваха в заснемането на клип за машина за сервиси. Като част от договора федерацията ще получи уреда безплатно. След фотосесията тимът раздаде автографи на студенти от местния колеж.