Звездата на националния ни отбор по волейбол Цветан Соколов призна след загубата от Италия, че разочарованието е много голямо, а разликата между третото и четвъртото място е огромна.

„Няма да ми стигне цяла вечер да разказвам за този мач. Поздравления за Италия за тяхната игра. Мога да кажа, че ние играхме добре. Съжалявам, че не успяхме да влезем добре в мача. Тактически не ни се получиха някои неща и заслужено загубихме. Просто Италия ни надигра във всички елементи“, сподели диагоналът.

„Не можахме да влезем в мача. Огромна е (разликата между трето и четвърто място б.р.), едно е да гледаш отстрани как другите отбори се качват на подиума, друго е теб да те гледат на подиума. Разочарованието е много голямо, защото знаеш, че си дал всичко, но не се е случило.“

„Не мисля, че чак толкова не ми е вървяла играта, просто някои от елементите не ми вървяха. Например с Русия не вкарах един сервис, сега не ми тръгна атаката. Можех да дам още много, за което съжалявам много. В такива мачове умората не съществува, защото в такива мачове забравяш болежките. След почивката тръгвам за Италия и почвам да се готвя“, завърши Соколов.