Старши треньорът на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев заяви след победата с 3:0 над Япония, че не е доволен от играта, а само от победата.

“Успех и победа в днешния мач очаквах, радвам се, че е категоричен, защото геймовете могат да се окажат важни накрая за групата. Подготвихме мача по-добре от вчерашния. Вальо Братоев вчера обърна мача и се представи на много добро ниво. Разбира се, много съм доволен от него вчера и за в бъдеще ще очаквам от него същите решителни намеси“, сподели Радо Стойчев.

“За съжаление, не може да се възстановим толкова бързо. Много играчи, които са в групата имат контузии, ще трябва да се справяме с това, с което разполагаме“.

България гостува на Русия в следващите два мача от Световната лига. “Руският отбор ще е фаворит в следващите ни два мача. Познавам не само Владимир Алекно, но и играчите, но отиваме да откраднем нещо, това ще е много важно. Точки ни трябват, точки. Не съм доволен от нивото на играта ни, доволен съм само от резултатите. От тук нататък ни очаква много търпение и работа.”