Капитанът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов заяви, че може да се очаква нов инфаркт в следващия мач срещу Финландия.

„Абсолютно очаквах такъв старт. За пореден път доказахме, че трябва да докоснем дъното и вече да сме пред умиране, за да събудим и да покаже, играта си. Нищо ново не се е случило”, коментира Гибона пред Гонг.

„Аз очаквах тежък мач. Хърватите нямаха какво да губят. Натиснаха ни малко и със сервис, което ни разстрои играта. Ние започнахме малко притеснено. Получи се срив”, допълни капитанът на националния отбор.

„Те си повярваха, ние още повече се притеснихме. Имаше напрежение. Най-хубавото е, че показахме характер, успокоихме се и накрая показахме класа. Успяхме да направим и голяма разлика в точките, което също е много добре”, сподели Константинов.

„Говорихме си, че не трябва да подценяваме съперника, защото може да загубим от всеки отбор. В следващия мач срещу Финландия може да се очаква нов инфаркт. Надявам се, че малко по-стабилно и по-рано ще влезем в мача, защото не трябва да им даваме възможност да си повярват”, завърши Пламен Константинов.