Двамата най-желани ергени от националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов и Николай Николов ще заведат на празнична вечеря две красавици. Момичетата не са случайни, а избраните лично от тях за Мис Зима Виктория Чешмеджиева и Даниела Тересченко (на първата снимка).

Сайтът viewsofia.com тази година реши да затрудни максимално волейболните ни национали, които трябваше да гласуват за най-привлекателните според тях.

Сред общо 92 дами на възраст от 16 до 28 години, от цялата страна и от чужбина, проявиха смелост да се изправят пред критичното око на модния сайт, и след поредица от пресявания, ViewSofia избра своите 6 финалистки, откоито в крайна сметка избираха волейболистите ни.

На чаша ароматно кафе пред дни гласовете си дадоха Пламен Константинов, Ники Николов, Тодор Алексиев, Теодор Салпаров, Евгени Иванов и Дани Милушев. Националите обаче се разделиха на два лагера, за да няма сърдити си избраха по красота и двете момичета. След разгорещен спор, отборът единодушно присъди титлата Miss Winter на Виктория Чешмеджиева (на втората снимка) и Даниела Тересченко!

Двете ще получат награди от спонсорите на конкурса на стойност 5 000 лева, както и вече споменатата специална,празничнавечеря с Пламен Константинов и Ники Николов.