Селекционерът на женския национален тим по волейбол Драган Нешич похвали съставите на ЦСКА и Марица Пловдив, за играта им в последния двубой от шампионата, който „червените” спечелиха с 3:2 и по този начин завоюваха златните медали в първенството.

„Мачът много ми хареса и съм много доволен, че бях тук. Видях състезателки, които следим и имаме интерес към тях. Не искам обаче сега да говорим за имена. Искам да отправя комплиментите си към, моите колеги, двамата треньори. Четвърта година съм тук и за първи път виждам толкова добра организация като игра. Искам да благодаря и на ЦСКА и на Марица, тъй като това е много важно за националния отбор”, заяви Нешич след края на мача.

„Тази година започваме ново ниво. Нормално е в националния отбор да попаднат и нови имена. Тази година имаме квалификации, след това европейска лига, където можем да използваме много млади състезателки да видим на какво ниво са и какво още трябва да работим”.

„Много ми е приятно и съм радостен да виждам този отбор от Пловдив. Надявам се догодина да има и други тимове от този град. Марица е един много добър пример. Всички ние говорим само пари, пари, пари. Те са наистина важни, но тук виждам хора, които искат да работят”, допълни специалистът.

Чуйте цялото интервю в прикачения аудио файл!