The CENTER – най-успешният танцов хип хоп отбор на България, ще подгрява публиката във Варна по време на домакинските мачове на националния отбор по волейбол от тазгодишното издание на Световна лига. Българска федерация Волейбол тази година залага на атрактивния хип хоп отбор, за да зарадва всички фенове на волейболната игра, които ще ддойдат да подкрепят момчетата по пътя им към финалите на Лигата.

Воден от първият „дистрибутор” на съвременни хип хоп танци у нас, Георги Енечев – Goosh, отборът The CENTER е с най-много титли в историята на българските танцови шампионати по дисциплината, автори на 13 танцови представления, играни на най-големите сцени в страната, най-голямата танцова група достигнала финала на телевизионното предаване „България търси талант”. За участието си в Световна лига хип хоп отборът ще реализира специална хореография, която ще имат възможност да видят само и единствено феновете в залата във Варна.

Целта им, както всеки друг път остава неизменна – публиката да бъде докосната, да се забавлява, и да отнесе частица добро настроение със себе си вкъщи.

Билети се продават на касите на Двореца на културата и спорта във Варна, а освен това могат да бъдат закупени и онлайн от водещите дистрибутори.