Мъжкият ни национален отбор по волейбол поигра малко плажен волейбол по дънки в центъра на София, след което заминаха за Варна.

Десетината състезатели се включиха в програмата по подписването на нов договор между БФВ и Вивател на стойност 500 хиляди лева. На импровизирано волейболно игрище зад НДК волейболистите ни си размениха по няколко атаки.

Към състава вече се присъединиха и трима легионери – Владо Николов, Боян Йорданов и Христо Цветанов. При пристигането в морската столица към тях ще се включи и Данаил Милушев.

16 дни преди първата среща от Световната лига срещу Аржентина състав ни включва: Боян Йорданов, Христо Цветанов, Красимир Гайдарски, Константин Митев, Методи Ананиев, Теодор Богданов, Владислав Александров, Иван Зарев, Николай Николов и Владо Николов, който е контузен.

„Дано да влезем на скорост в Лигата. Тази година е много отговорна за нас. Ще участваме на две европейски първенства – мъже и жени. Убеден съм, че ще бъдем и на Световната Купа в Япония, дано и момчетата да са готови и с нагласа за това” сподели председателят на БФВ инж. Данчо Лазаров.