Освен изключително интересните двубои, които предлага програмата от Финалната четворка на Европейското първенство по волейбол в Измир, феновете в зала “Хлкапинар” се забавляват и благодарение на мажоретния състав, който танцува по време на паузите.

Най-атрактивен в екипа обаче е мъжът, който не отстъпва по нищо на пищните си колежки. Чупките в кръста, особени при ориенталските движения, предизвикателните погледи и кръшните танци се отдават най-добре на въпросния мажорет. Всеки път, в който той се появи, публиката започва неистово да го подкрепя, сякаш и той е част от волейболните отбори.

Веселият танцьор се радва на изключително голям интерес, за който могат да завидят дори четирите му колежки в състава. Умишлено или не, и те не са избрани случайно. Всеки любител на женската красота има по какво да изплакне око – блондинка, брюнетка, червенокоса и една с изцяло черна коса.

Освен мажоретките, в зала “Халкапинар” в Измир феновете се забавляват и благодарение на талисманите на това Европейско първенство. Двете лъвчета обикалят около публиката и предизвикват привържениците на волейбола да подкрепят все повече своите любимци.