"Мис България" Нанси Карабойчева стана майка на момченце. Тя сподели щастливата новина в личния си профил в Instagram.

"Вече сме РОДИТЕЛИ!", написа щастливата миска, а под снимката заваляха честитки от последователите ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вече сме РОДИТЕЛИ! 👩‍❤️‍👨👼🏻👨‍👩‍👦 Благодаря ти, @dobromir_dimitrov_dimitrov, че ме дари с това малко чудо. 🙏🏻👼🏻 • Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! 🙏🏻💙 Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! 👼🏻 Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря. ❤️ • Безкрайни благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в ПСАГБАЛ “Св.София”! ❤️🙏🏻 • А снимките, които виждате, са правени броени дни преди да родя - с багажа за болницата и нещо изключително важно - кутията ни от тъканната банка за съхранение на стволови клетки, която избрахме - @futurehealth.bg! 💕 П.П. По тази тема ще си говорим още за в бъдеще, защото знам, че ще имате много въпроси, а и защото много хора в България просто все още не са информирани достатъчно добре.. 😉 • #parents #announcement #forfirsttime #firstborn #babyboy #firstbornson #birthday #couplegoals #babyannouncement #babygoals #family #familygoals #love #loveyou #birthgiver #birthannouncement #futurehealth #futurehealthbiobank #💙

A post shared by Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova) on

"Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря", споделя развълнуваната майка.

Нанси изказва специални благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип от болница "Св. София". 

Това е първото дете за Нанси Карабойчева и съпруга ѝ, волейболния национал Добромир Димитров. Преди ден двамата отбелязаха и годишнина от сватбата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 години по-късно. 👰🏼🤵🏻 2 години изпълнени с любов. 🥰 2 години, в които сме официално семейство. 👩‍❤️‍👨 2 години, а всъщност след броени дни (живот и здраве) ще можем да се наречем семейство в истинския смисъл на думата. 👼🏻💙 Обичам те безкрайно, любов! Нямам търпение да продължаваме за се справяме с всичко заедно, ръка за ръка, но вече трима! 🙏🏻👼🏻❤️ • #couplegoals #couple #family #love #loveyou #together #forever #dimitrovi #panchonansa #loveisintheair #wedding #weddingday #wifeandhusband #wife #husband #husbandandwife #2yearsago #today #27 #anniversary #weddingdress #weddinganniversary #weddinggoals #familygoals #weddingphotoshoot #weddingphoto #❤️ @berna.moda

A post shared by Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova) on


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.