Мачът срещу Германия бе последен с националната фланелка за капитана на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов и либерото Теодор Салпаров. 

Салпаров благодари на феновете във Фейсбук за дългогодишната подкрепа и изброи най-големите успехи на "лъвовете", докато е част от отбора, но подчерта, че любовта на феновете винаги е била най-големият приз. Съвсем очаквано емоционалните му думи предизвикаха реципрочна реакция от страна на почитателите на родния волейболен тим.

Влогърският спортен проект "Backstage", който се реализира съвместно от Национална спортна база и асоциация "Докосни дъгата", посвети поредното си видео на Йосифов и Салпаров. 

Кадрите са заснети от кореспондента на youtube канала в Берлин Тони Тонкова и показват емоциите в сърцето на българската агитка преди и по време на драматичния сблъсък с Германия.

"След загубата на нашите волейболисти от Германия с 1:3 гейма на полуфинала на олимпийската квалификация в Берлин ние ви показваме любовта на българите към спорта. Подкрепа за българските юнаци. Вижте екслузивните кадри от залата в Берлин. С благодарност към капитана на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов и либерото Теодор Салпаров за мъжката игра за България!", споделят от екипа на "Backstage".