Волейболистите от националния отбор за младежи до 20 години тестваха бъдещата спортна база на "Левски София". Избраниците на селекционера Найден Найденов проведоха своеобразно занимание във фитнес залата под ръководството на кондиционния специалист Дионисий Гугушев. В залата бе и координаторът на националните отбори във федерацията Владимир Николов.

Очаква се пробна тренировка в Sports Center Garitage да направи и мъжкият национален отбор, който вече 5 седмици е на лагер в София. От щаба на тима огледаха внимателно съоръжението и се увериха, че е оборудвано с всичко необходимо и за спорт на високо ниво.

Sports Center Garitage е в напълно завършен вид, но официалното му откриване е планирано за 3 септември. Модерното съоръжение разполага още с 25-метров басейн, два помощни басейна, СПА център, три зали за групови тренировки, а от скоро в него се помещава и възстановителният център Physio.bg.

Националният отбор до 20 г. тренира повече от седмица в столичната зала "Христо Ботев". Найден Найденов е извикал на лагер следните състезатели:

1. Самуил Вълчинов

2. Мартин Юруков

3. Денис Карягин

4. Николай Захариев

5. Симеон Добрев

6. Любослав Телкийски

7. Андрей Христов

8. Петър Петров

9. Руси Желев

10. Мирослав Димитров

11. Кристиян Христов

12. Любчо Янков

13. Дамян Колев

14. Дамян Огнянов

15. Иван Душков