Колоритна кандидатура за поста национален селекционер на женския национален отбор по волейбол е получена в родната централа по време на конкурса. Един от кандидатите е предложил да води тима срещу символичното възнаграждение от 1 долар.

Това сподели президентът на БФВ Любо Ганев при гостуването си във втория епизод на предаването „Начален сигнал”. Женската формация все още няма селекционер, който ще бъде избран след внимателен анализ на кандидатурите.

Бившият лидер на националния отбор и сегашен ръководител говори за горещите теми и назначаването на Николай Желязков за селекционер на мъжкия ни представителен тим, за това как федерацията и клубовете заедно опитват да следват една методология, за правилния модел за развитие на плажния волейбол и бъдещето пред екзотичния снежен волейбол, който има амбицията да достигне до Олимпийските игри.

Цялото интервю на Ганев може да гледате във втория епизод на „Начален сигнал” тази неделя от 10:30 часа в програмите на телевизиите B1B BOX и TV1. Предаването се продуцира от Съркъл Медия.