Капитанът на националния ни тим по волейбол Пламен Константинов присъства днес на вечното дерби между ЦСКА и Левски, спечелено от „армейците” с 3:1 гейма. Гибона сподели, че очаква утре двубоят да бъде далеч по силен.

 

„Дадоха ни почивка от Ираклис за мача с Патра. Няма да играем трима от състава. Два кръга преди края всичко е решено и едва ли Панатинаикос може да загуби точки някъде, така че класирането ще бъде едно и също”, коментира Константинов.

 

„Смятам, че утре ще стане по-хубав мач. Днес имаше нервност и в двата тима играха под възможностите си. Оценки не искам да давам за колеги. Има други специалисти, които ще го направят”, допълни Гибона.

 

Константинов сподели мнението си за обявените премии днес за олимпиадата в Пекин тази година.

 

„Като се каже един милион и звучи грандиозно, но като се вземе предвид фактът, че те трябва да се разделят на 20 човека в общи линии се получава сума, която дават за медал и на индивидуалните състезатели. Все пак, за да се стигне за премии трябва да ги спечелим. Едва тогава можем да ги коментираме”, допълни волейболистът на Ираклис.

 

Константинов бе забелязан в залата не с обичайния волейболен екип, а с този на футболния Ювентус. Волейболистът не скри симпатиите си към „старата госпожа”, като допълни, че симпатизира и на тима на Челси.