Капитанът на националния ни отбор по волебол Пламен Константинов сподели коя е най-голямата му привърженичка у нас: „Юлето от Сливен! Най-ценни са тези фенове, които те подкрепят с години и в трудните моменти. Имам една такава фенка. Преди много години бяхме гаджета. Независимо, че не продължихме, продължаваме да се чуваме от време на време и тя да ме подкрепя. Може би тя е една от най-големите ми фенки. Тормози ме, обаче факта, че във волейболната публика се намесват и футболните фенове с освирквания и дюдюкания. Трябва да знаят, че на национално ниво трябва да подкрепяш своя отбор, да уважаваш противника, а просташки да псуваш съперника”.

Гибона разкри и интересни подробности около обявяването му за Секссимвол на годината в Нощта на секс бомбите:

„Получих и лента като на Мис България за наградата си. Ивайло Гаврилов е забранил на организаторите да му я вържат, а аз отказах идеята мажоретките във Варна да ми я сложат официално в залата. И в Гърция има подобен интерес, защото те са спортна нация – 30 спортни ежедневника, 30 спортни радия и 30 спортни телевизии”.

„Половината страна цял ден само със спорт се занимава. След снимките на първия ми рекламен клип, които продължиха цял ден, сега във вторник ще снимаме втори. Сигурно от сутринта до вечерта ще го правим, ще има и външни снимки.Обичам да се снимам, но не трябва да се прекалява, защото не може да излизаш навсякъде постоянно. Така почваш да омръзваш само на себе си, пък да не говоря за хората. По-необичайно ми е, когато хората не ме разпознават, питат ме за името и не се засягам от това” сподели още Пламен пред Гонг.

Капитанът на волейболните ни национали отново няма да почива истински: „Като всяка година имам да върша много неща по време на почивката си. Цяла година чакам да дойдат някои почивни дни, за да тичат от сутрин до вечер и се оказва, че въобще на са почивни. Ще почивам истински в следващия живот, както казва моя добър приятел, да не кажа брат – господин-кмета на Община Божурище Аспарух Аспарухов”.

Относно студентството си Пламен Константинов благодари за търпението на преподавателите си и разкри успеха си:

„Добре че хората от Нов български университет са много добронамерени, за да мога да бъда студент. Средният ми успех е над Много добър 5. Избрах специалност Икономика, защото може да ми е полезна в бъдеще и бизнеса. Мислим за пускането на нови продукти от завода ни. Знам технологията по правенето на Панетоне – италиански козунак”.