Националът Красимир Гайдарски може да играе за България още тази вечер срещу Русия на Европейското първенство по волейбол въпреки разкъсания си менискус, научи Гонг.

Това ще бъде решено след 15 часа българско време, когато центърът ни ще мине ядрено-магнитен резонанс, който ще покаже с точност сериозността на контузията и шансът Гайдарски да играе довечера или утре срещу Полша.

Последните 48 часа Краси е подложен на много сериозна атака с инжекции от лекарят на тима Енчо Стоянов, която вече даде ефект и волейболистът ни тренира тази сутрин индивидуално.

Евгени Иванов – Пушката обаче е зле, след разкъсването от 3,5 см на четириглав-бедрен мускул и на 100% прекрати участието си на шампионата.

Стартовата шестица на България срещу домакините на Евро 2007 ще стане ясна непосредствено преди сблъсъка. Мартин Стоев все още има въпросителни за някои от постовете и чака резултат от изследванията на Гайдарски.

В 14 часа селекционерът Стоев и отборът ще се срещнат с президента на БФВ инж.Данчо Лазаров, който пристигна в Москва по обед.