MAX Sport 1 ще следи на живо през уикенда решителните мачове от финалния турнир на волейболната Лига на нациите. Полуфиналите ще се изиграят в събота от 15:00 и от 17:30 часа, като преди и след двата двубоя ще има коментарно студио. Експертни анализи ще има и преди мачът за титлата – той ще се изиграе в неделя от 21:45 часа, като ще бъде предшестван от двубоя за 3-4 място, който стартира в 18:00 часа.

След първите два състезателни дни на турнира в група А отборът на Бразилия си гарантира класиране за полуфиналите след загуба от Франция с 3:2 и победа над Сърбия с 3:0. Плавите и петлите ще определят втория финалист от групата.

В група Б Русия и САЩ се класираха за полуфиналите, след като победиха световните шампиони от Полша, които се прибират вкъщи. Двата отбора ще решат от коя позиция ще атакуват полуфиналите след директния мач помежду си.

През уикенда MAX Sport 2 ще излъчи най-силното UFC събитие за годината до момента – UFC226. Основният мач за вечерта е супербитката между шампиона в тежка категория на UFC Стипе Миочич и този  в полутежка – Даниел Кормие. Миочич вече се счита за най-добрия боец в тежката категория на UFC, след като успя да защити титлата си 3 пъти поред. Кормие обаче е реална заплаха за шампиона с ненадминатите си умения по борба, които му донесоха титлата при полутежките.

С голям интерес се очаква и битката между нокаутьорите Франсис Нгану и Дерек Люис. Мачът между двамата се очаква да се превърне в истинско зрелище, като има голяма вероятност той да завърши с запомнящ се нокаут.

UFC 226 е най-очакваното събитие през годината не само заради гореспоменатите два двубоя, а и защото всички битки представляват интересни сблъсъци между първокласни претенденти и бивши шампиони. Прякото предаване от Лас Вегас в ефира MAX Sport 2 стартира в 5:00 часа сутринта в неделя.