Българският букмейкър "Еврофутбол" ще раздава по 5 000 лева на всяка от домакинските срещи на националния ни отбор на Световната лига по волейбол. Това ще стане по време на играта "Точен сервис", която ще се проведе със зрителите в Двореца на културата и спорта в град Варна. Първият двубой, на който публиката ще може да спечели парични и предметни награди от букмейкърската къща е България - Япония и ще се проведе на 20 и 21 юни от 17.30 ч.

Дебютните два домакински мача на трикольорите от Лигата предлагат на зрителите възможността да участват в "Точен сервис". На 20.06.2009 г. петимата, които уловят хвърлените в публиката специални топки "Galla", ще могат да се борят за голямата награда от 2 000 лева. Късметлиите ще имат правото на два опита от сервис да уцелят предварително поставени на игрището чекове с написани на тях суми - 2 000, 800, 400 или 200 лева. Участникът трябва да изпрати топката в някои от тях, за да си тръгне със съответната сума, като всеки играч може да посочи кой от двата опита да му се признае. Заедно с парите, той получава и оригинална топка "Galla". Наградите са осигурени от българския букмейкър.

Освен сила и точност на удара, хората от трибуните ще могат да покажат и умения в прогнозите. На входа на залата ще бъдат разположени два букмейкърски пункта, където почитателите на предвижданията ще определят своя фаворит след втория гейм.

Резултатите, за които ще се правят прогнози са 1-1, 2-0 и 0-2. Преди третата част ще бъде изтеглен жребий, който ще даде шанс на петима да участват в играта "Точен сервис" през втория ден. Тогава, един час преди началото на срещата, майсторите на залози ще могат отново да изпробват своите умения от сервис и да спечелят пари от българския букмейкър.

По време на втория двубой на 21.06. зрителите ще имат възможността отново да правят своите предвиждания за развоя на срещата след втория гейм. Жребий ще определи най-големите късметлии от позналите верния резултат. Те ще получат пет топки "MIKASA" с автографи на волейболистите от националния ни отбор, осигурени от "Еврофутбол".

Хората на трибуните ще станат свидетели на шоуто, организирано от компанията. Момичетата на "Еврофутбол" ще подгряват публиката и заедно с DJ Teddy Georgo ще "викат" за българските волейболисти.