Брат, брата нож вади. Това се получи с наставника на волейболния ни женски отбор Драган Нешич. Сръбските медии тиражираха, че той е обвинил титулярния разпределител и капитан на тима ни Любка Дебърлиева за предпоследната ни загуба в Хаселт. А това не е истина. Каза го и самият селекционер.
Защо все някой забърква интриги и проваля работещата машина?
Не знам кое е по-точно - българска или сръбска му работа!
Не трябва да търсим под вола теле, а да мислим за бъдещето. Настоящият щаб на женския ни национален отбор внесе европейски дух и мисъл. След посредствените ни изяви предишни години, се видя една друга България. Нов метод на игра, поведение, стил, мислене и държание. Момичетата ни не се предавахме срещу най-добрите, а обратното - показахме характер и задружност. Да си спомняте преди да е имало подобни инфарктни геймове от по 32:30 точки и т.н. На Евро 2007 нашите записаха 446 точки!
Волейболистите ни са отличен колектив, всяка си има своето място, цел и задача.
Да дадем шанс на Нешич и компания, защото те могат да ни се реваншират съвсем скоро, трябва малко време.
Драгане, остани! Не предавай кормилото на волейболистките ни на друг. Бъди истински треньор и като капитан на кораб.
Нека и ръководителите на родния волейбол заложат именно на Нешич. Той като истински мъж пое изцяло вината за неизпълнената цел върху себе си, но и каза някои истини – Не искам всички да ме обичат, но забранявам името ми да се набърква в интриги.
Видели ли сте как води тренировките си, как води мачовете, как мисли?
Той има мотивация и постигна най-важното – България да играе красив волейбол. А това е целта!