Диагоналът на националния отбор Цветан Соколов не скри радостта си след днешната победа над Франция. Той завърши с 23 точки при успеха над "петлите".

"Това бе един от най-добрите ни мачове. Изиграхме страхотен двубой, най-вече в тайбрека. Имахме ситуации, в които наистина французите натискаха много със сервис, но успявахме да изиграем дори и високите топки, които имахме, по най-добрия начин. Тази победа е много важна за нас", сподели Соколов.

"Нашите козове бяха сервисът и това, че направихме малко грешки в атака. Посрещането на фона на сервиса, който съперникът би, мисля, че беше много добре. Флот със скорост 120 км/ч е много тежък за посрещачите", добави още той. 

"Мислим за следващия мач. Всички сме щастливи, с приповдигнат дух. Гледаме напред, оптимисти сме за това, което ни предстои. Трябва да мислим мач за мач - много пъти сме мислили за напред и нещата не са се получавали. Така че, нека да си починем и изчистим главите за срещата с Холандия. Със Сърбия изиграха мач на приливи и отливи, но всеки ден е различен" завърши диагоналът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.