Булка изпрати волейболните ни национали за първия домакински мач от Световната лига.

„Всяка година, когато преди мач се засечем с булка преди мач, бием!” сподели национал пожелал анонимност. От своя страна пък Боян Йорданов, който ще гледа мача от трибуните каза пред Гонг: „Надявам се и тези младоженци да ни донесат късмет”.

Сватба има тази вечер в хотела на Андрей Жеков и компания, което създаде ситуацията, при която във фоайето при сбора на момчетата за тръгване младоженците пристигнаха в хотела край морето.

Срещата не бе дълга, но все пак като хубав знак за изхода на мача с Япония от 17:30 часа в зала Конгресна. А цял ден в пространството на комплекса се разхождат гости с големи букети.

България – Япония е първия домакински уикенд на тима ни начело със Силвано Пранди от Световната лига. След двата загуби от Куба в Хавана, сега националите ще изиграят два мача от втория кръг на най-престижния комерсиален турнир и то пред родна публика. До сега от 2003 година нашите не са били побеждавани от играчите от Страната на изгряващото слънце.

Тема на обсъждане през деня в лагера ни освен парламентарните избори, билетите, гостите, бе и загубата на следващия ни съперник Русия от Куба в Хавана с 2:3...