Волейболистът Боян Йорданов вече се присъедини към лагера на националния отбор, научи Гонг. Играчът на Каридже Генуа приключи участието си в италианската Серия А2 и вече тренира в „Арена Армеец“.

Боян обаче се включи в заниманието на своеобразния Б-отбор.

Късно тази вечер Радостин Стойчев изведе своите избраници на поредна съвместна тренировка, като този път съперник на нашите бе тимът на Иран воден от легендата Хулио Веласко.

Аржентинският спец показва, че и с тим като иранския може да надделява срещу класни съперници – преди дни победи еврошампиона Сърбия с 3:1 гейма. Тази вечер в „Арена Армеец“ отборът на Иран затрудни и българите.

От утре Владо Николов и компания ще преместят своите тренировки в Самоков в очакване на олимпийската квалификация между 8 и 13 май. Волейболистите ще имат две съвместни тренировки в „Арена Самаков“ срещу отбора на Словакия, който ни победи на Европейското първенство, миналата година, но под ръководството на друг треньор.

Засега единствено Данаил Милушев не се е присъединил към лагера на представителния ни тим, тъй като продължава със своя Кастелана Гроте участие в плейофите на италианската Серия А2.