Майката на Димитър Бербатов – Маргарита ще бъде един от най-интересните зрители в Арена Армеец и подпечатването на олимпийската квота за волейболистите ни.

Маргарита пристигна малко след 18 часа в Арена Армеец от Благоевград. Майката на Бербатов е в София специално заради волейболните ни национали, научи Гонг от самата нея.

Тя специално позира пред Гонг и с фланелката си в бяло-зелено-червено и надпис „България”.

Тази вечер пък националният ни отбор по волейбол ще се класира за Летните олимпийски игри в Лондон, Нашите трябва само да вземат повече от 30 точки на Египет в мача от 20:30 часа. В първия двубоя от днешния заключителен ден на олимпийската квалификация Франция даде гейм на Пакистан и стигна до успех с 3:1 гейма (21:25, 25:20, 25:18, 25:13). Това означава, че само загуба с 0:3 от фараоните и то едва със средно само по 10 взети точки в отделните части ще ни лиши от визата за Лондон.

Бербатова свидетел на олимпийската квота за волейболистите ни

източник: Gong.bg

Любопитен момент от срещата Франция – Пакистан бе когато камерунският представител и наблюдател на Международната федерация по волейбол (FIVB) падна от високата си трибуна със стола си по гръб, но стана и продължи да следи играта без наранявания.

Бербатова свидетел на олимпийската квота за волейболистите ни

източник: Gong.bg