Бившият национален треньор на България Радостин Стойчев празнува своя 43-ти рожден ден във... волейболната зала. Наставникът на Тренто отбелязва личния си празник докато води тренировките на Матей Казийски, Николай Учиков и компания. Отмяна на занимания днес няма да има, а само кратка почерпка за здравето на Стойчев.

Носителят на Купата на Италия, световен и европейски клубен шампион се готви за първия важен мач за новия сезон. На 30 септември - тази неделя в Модена от 18:30 часа българско време Тренто ще спори за Суперкупата на Италия срещу Лубе Банка Мачерата, като момчетата на Стойчев искат за пазят трофея си от миналата година, но ще им бъде доста трудно.

Стойчев чества 43 години с тренировки за Суперкупата

източник: снимки: trentinovolley.it

Снощи пък волейболистите на Тренто имаха празник около 700 свои привърженици. На тържеството преди старта на сезон 2012/2013 имало много весели моменти като дори Емануеле Бирарели се изявил като барабанист, а Османи Хуанторена като басист.

Утре Тренто пък ще се тества срещу Копра Пиачанца. Срещу тима на Христо Златанов, Казийски се очаква по традиция да е титуляр, но Учиков да остане резерва.

Стойчев чества 43 години с тренировки за Суперкупата

източник: снимки: trentinovolley.it