Трима родни волейболни национали се събраха във Варна на купон след като се подвизаваха в Корея, Иран и Италия. Данаил Милушев, Мирослав Градинаров и Виктор Йосифов уважиха уикенд партито в дискотека 4as pik, като поводът за срещата беше краткото завръщане на Йосифов в морската столица.

Блокировач номер 1 на Европа, който успешно играе в отбара на Рома и спечели наскоро Купата на Италия в Серия А2 се забавлява и в компанията на част от бившите си съотборници от Черно море и бе обсипан с много музикални поздрави и благопожелания от Теди Джорджо. Дани Милушев пък се върна от Корея и очаква, след като се възстанови да завърши сезона в чужбина.

Подобна е настройката и на Градинаров, който наскоро направи артроскопия и след като се оправи от скъсания менискус, ще завръши сезона в чужд клуб. Той напусна Италия, насочи се към Иран, но там още на първата тренировка в компанията на Евгени Иванов - Пушката получи контузия. В купона се включиха и волейболистите от 6-те отбора във финалния турнир на Висшата лига в Каварна и президента на ВК „Габрово” екс-националът Коко Григоров.