Безсънна нощ изкараха Боян Йорданов и Краси Гайдарски в Солун. Двамата решиха да не лягат след успеха над Ираклис с 3:2 гейма, а да си наваксат съня в самолета след ден, когато ще пътуват до Казан, заради мач от Шампионската лига.

Мачът бе късен, продължи доста заради играните 5 гейма, а след това на Боян му се наложи да остане до полунощ в залата, за да мине допинг контрол. Двамата се прибраха за малко до хотела си, само за да вечерят, след което се присъединиха към една част от българските фенове в ресторант с рибни деликатеси, в близост до апартамента на Пламен Константинов.

Гибона не можа да уважи късната вечеря заради ангажименти в София, свързани дори с 15-я рожден ден на Дарик радио. Гибона ще бъде част от разговора между неговия брат, който е оперен певец – Юлиан Константинов и министър Калфин. Оказа се, че Боян и Краси вечерят на съседна маса с бившия играч на Литекс Албан Буши. Футболистът бе в изцяло мъжка, но многобройна компания.

Заради ранното си отпътуване - в 6 часа сутринта, за Атина по късни доби двамата предприеха тур по крайбрежната алея и се потопиха в изключително веселия нощен живот в Солун.

Трафикът дори и в малките часове на денонощието е натоварен, а разминаването по тротоара затруднено. Това е и една от причините гръцките волейболисти да не играят в чужди първенства, а да останат в родината си. „Къде другаде ще има такова кафе-фрапе, топъл климат, таверни и забавления заедно с добри условия за плащане”, е мнението на повечето гръцки волейболисти, което пък допада и на българските играчи.