Гъркиня на повече от 60 години се нахвърли на капитана националния отбор по волейбол Пламен Константинов. Бабата е една от най-лудите фенки на Ираклис и преди вчерашния мач изпълни ритуала си за успех на играчите от Солун по колоритен начин.

Снощи преди загубата от Олимпиакос на Боян Йорданов и Краси Гайдарски с 2:3 пенсионерката се нахвърли да прегръща и целува Гибона, който е любимецът й в тима. Опитът й не се оказа особено успешен заради стоящите между двамата заграждения по време на загрявката за мача. Пламен е свикнал с емоционалните й пориви и с усмивка я поздрави.

Гъркинята бе подкрепена от останалите фенове в залата в опитите й да премине през парапетите към игралното поле. Жителката на Солун близо 10 минути изпращаше въздушни целувки и мили пожелания на волейболистите, аплодира ги, след което с пълно гърло ги подкрепяше във всяко едно разиграване от мача.

Гостуващите пък с Ираклис Йорданов и Гайдарски след победата си отбелязаха, че за разлика от Атина в Солун идват доста повече привърженици на волейболните тимове, а волейболните журналистки са доста по млади от тези в гръцката столица.