Волейболистът Костадин Стойков се размина с нова операция на коляното за сега, научи Гонг. Играчът се върна от Париж, където бе на преглед при известния д-р Дюпон. След направените изследвания стана ясно, че Стойков има разкъсване 1,5 см в коляното, но операция сега не е наложителна.

Заради този проблем той прекрати участието си в мачовете на Томис (Констанца), където треньори са Мартин Стоев и Виктор Карагьозов, а играчи Владислав Иванов и Филип Майо. Румънците очакват след като се възстанови, волейболистът да се върне в тима и да изпълни договора си.

Костадин Стойков сподели пред Гонг, че д-р Дюпон му е предписал възстановяване, физиотерапия и изокинетични упражнения в София при Кирил Мавродиев, след това 40-дневна физиокинезитерапия (терапия, масажи и гимнастика със съпротивление на опорно-двигателния апарат), каране на колело и плуване. След този период той трябва да се върне в Париж за нови изследвания. Ако при преглед се отчете подобрение на коляното, то няма да има хирургическа интервенция, а по специална програма ще се продължи с възстановяването. Ако обаче 1,5-сантиметровото скъсване няма реакция от терапията, то Стойков ще трябва да си подложи на операция отново на коляното, което преди време бе оперирано именно от Дюпон.