Само Елица Василева ще представя България във волейболния Мач на звездите в Италия. Спектакълът е утре от 18 часа в зала Олимпия във Верона. Начело на отбора на Апенините ще бъде Донато Радоня, като той няма да може да разчита на звездите Франческа Пичинини, Елеонора Ло Бианко и Симона Джоли. Треньор на отбора на Света пък изненадващо е този на Бергамо Лоренцо Мичели, а не Драган Нешич.

Само талантливата млада българска националка Елица Василева попадна в състава на легионерките. Четвъртата в света с девойките ни ще прави компания на сръбкини, американки, чехкини, полякини, литовки, холандки и т.н. Антонина Зетова, която е заедно с Елица в тима на Деспар Перуджа, този път ще може само да гледа, но не и да участва в шоуто.

Елица и още две момичета ще се представителките на Перуджа в Мача на звездите. Трите са много развълнувани, че при дебютния си сезон в А1 получават вот за шоуто.

В последния кръг Елица отново бе най-резултатната с 24 точки. Волейболистката, която на 13 май ще навърши 20 години, е на 20-то място по резултатност до момента в Серия А1. 194-сантиметровата българка, която носи фланелка с №16 в Перуджа, има 13 мача, 42 изиграни гейма, 156 точки и 8 аса. Тя е три места пред съотборничката си Тони Затова, която е с 33 гейма и 150 точки.