Добриана Рабаджиева се включи от пейката и завърши със 7 точки, но това не стигна на бразилския Дентил Прая Клубе за нещо повече от гейм срещу туския Екзаджъбашъ в полуфиналите на световното клубно първенство по волейбол за жени в Ханчжоу, Китай.

Екзаджъбашъ спечели срещата с 3:1 (25:16, 25:12, 25:27, 25:22) гейма и във финала в неделя ще играе с победителя от двойката между Вакъфбанк (Турция) и Тянцзин (Китай).

В първите два гейма турският представител имаше огромно предимство и ги спечели съвсем лесно с 25:16 и 25:12. 

В края на втория гейм обаче в играта на Дентил се забеляза някакъв проблясък, който бе много виден в третия гейм. За това помогна и решението на старши треньора Ферхат Акбаш да извади от игра най-опасната си нападателка Тияна Бошкович още в началото.

Осъзнал грешката си при 16:20, Акбаш върна Бошкович в игра и Екзаджъбашъ стигна до мачбол при 24:23. 

Тук обаче две отлични прояви на Рабаджиева - една в защита и една на блокада срещу Бошкович, позволиха на Дентил да направи нов обрат и да спечели гейма с 25:27.

В четвъртия гейм играта през почти цялото време се водеше точка за точка, но в края му по-опитният отбор на Екзаджъбашъ стигна до успеха с 25:22.

За победителките най-резултатни бяха сръбкините Тияна Бошкович и Йована Стеванович с 23 и 14 точки съответно, а 13 прибави рускинята Ирина Воронкова.

За Дентил Тайнара отбеляза 20 точки, Лорена Визел направи 11, а Рабаджиева бе трета по резултатност.