Евгени Иванов изрази желанието си и през следващия сезон да играе във волейболното първенство на Полша. През този сезон Пушката е част от СКРА Белхатов, като спечели Купата на страната, ще играе финал за титлата, участва в Шампионската лига.

„Все още е рано за сериозни преговори, но има интерес към мен. Първо обаче ще видя какви са предложенията ми от Полша, защото искам да остана тук. Полша ми харесва и се чувствам добре,” разкри за Гонг Евгени Иванов.

На финалите на първенството, които започват на 4 май, и където Иванов ще се изправи срещу бившия си съотборник в националния тим Николай Иванов и Ястрежебский Вийгел, Пушката се надява да играе. „Дано нямам проблем отново с разтежението, което ме извади от последната среща от ½-финалите. Минах медицински изследвания, които показаха, че няма нищо сериозно,” сподели Евгени Иванов.

Тимът на СКРА е амбициран за златен дубъл. „И двата отбора са нахъсани за истински волейболен сблъсък. Подготовката ни е много сериозна, дори на ден гледаме по 2 часа видео. Ще бъде прекрасно да спечелим и златните медали от първенството,” пожела си Евгени Иванов.