Евгени Иванов – Пушката грейна на корицата на авторитетно списание в Полша. Националът ни бе изненадан, че „Волейболен свят” е избрал него за лице на майския си брой. Месечното специализирано издание е посветено на Купата на Полша и именно Евгени Иванов държи трофея на водещата снимка.

Пушката не е знаел за идеята им и е останал приятно учуден при излизането му на пазара. Волейболистът ни няма спомен колко интервюта е дал след вдигането на трофея, затова с интерес е прочел материала.

Освен обширна информация за триумфа на СКРА Белхатов на турнира за Купата на Полша, в новия брой на „Волейболен свят” има обзор за участието на СКРА в Шампионската лига, очаквания за Световната лига това лято и други интервюта с Даниел Плински (национал и състезател на Ястрежебский Вийгел), Владислав Палачески, Зигмунт Чайзер и плакат.

България е в една група с националния тим на Полша в лигата, като именно тимът на Раул Лозано е домакин на финалите от 11 до 15 юли в Катовице.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.