Жената до Теодор Салпаров - актрисата Ралица Паскалева - най-вероятно ще отпътува за Русия след края на снимките за сериала „Откраднат живот”. Ралица Паскалева е едно от любимите лица на феновете от лентата по NOVA, известна с ролята си на д-р Стилянова. Либерото отново се завърна в Русия, където носи екипа на Газпром Югра и ще се радва да има подкрепата на най-близките до себе си.

„Ралица има до края на ноември снимки за „Откраднат живот”, а след това пауза, преди 9 сезон, ако изобщо има такъв. Така се развиват нещата, че те ще могат да дойдат при мен”, сподели Теодор Салпаров.

„Завръщането ми в Русия е карма за мен. Още като дете на 2 години моите родители са работили в Коми, СССР. Много българи са работили там. Закарали са ме там на 2 години и съм учил до 4 клас. 1990 година сме се прибрали тук. Като кариера имам и 10 сезона там, значи по-голяма част от живота ми е преминал там. Не успях да играя в Италия, но в Русия винаги съм се чувствал добре, затова може би е карма, че играят отново в тази страна”, сподели Теодор Салпаров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.